EFT – Hva er EFT?

 

Hva er EFT?

Går rett inn i roten til problemet

Eldgammel kinesisk medisin har identifisert 20 meridian punkter spredd rundt på menneskekroppen. Disse energipunktene er så langt utpå huden at vi kan “banke” lett på dem for å stimulere dem.

Vår livskraft strømmer gjennom disse punktene, akkurat som strøm gjennom strømledninger – og det sies at vi samler opp frykt, skyldfølelse, sinne, skam, redsel, sorg, irritasjon, frustrasjon, og andre negative følelser i disse energipunktene, og når det samler seg mye opp så blir energiflyten vår blokkert.

Resultatet av blokkering i livskraften er f.eks angst, smerter, søvnproblemer, depresjon, mangel på energi, søtsug, overspising, migrene, etc. Så årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser/blokkeringer i hjernens og kroppens naturlige flyt av elektrisitet.

EFT løser opp blokkeringene som har oppstått i energipunktene, slik at livskraften kan strømme fritt igjen. Kroppen og hjernen gir slipp på gamle innelåste følelser. Resultatet er at hjernen og kroppens naturlige flyt blir gjenopprettet, og problemet forsvinner. Man bruker deretter EFT for å integrere nye handlingsmønster og tankemønster som er positive og støttende for deg.

Lager nye nevrologiske koblinger i hjernen

Ifølge Nevrovitenskap, så er alle minnene våre koblet sammen i hjernen, disse koblingene inneholder også følelser (selv om du ikke er bevisst på dem). Disse følelsene skaper en ubevisst reaksjon i kroppen din. Eksempel: Lisa var på korøving for første gang da hun var 7 år gammel. Under den ene fremføringen klarte hun ikke å treffe tonene helt, og noen av de andre jentene begynte å fnise. Dette syntes Lisa var så ubehagelig at hun aldri mer ville synge foran mennesker. Nå som voksen så klarer ikke Lisa å snakke i forsamlinger og liker ikke å få fokus rettet mot seg. Kroppen hennes reagerer med hjertebank, rødme, svette hender, og frykt. Hvorfor? Jo fordi når Lisa står foran små eller store forsamlinger så aktiverer hjernen de samme koblingene som ble skapt den gangen Lisa var 7 år på korøving og ble ledd av. Dette skaper også en blokkering i kroppens energipunkter.

EFT løser ikke bare opp disse blokkeringene i energimeridianene, men får også hjernen til å bryte de “gamle” nevrologiske koblingene som skapte disse ubehagelige følelsene. Når disse nevrologiske koblingene er brutt, så er hjernen klar for å lage nye “positive” koblinger. Derfor er EFT så virkningsfullt som det er!

Til og med barn kan mestre EFT

De fleste former for energipsykologiske metoder krever flere år med øving, men ikke EFT. ‘Banking’ er så enkelt at barn enkelt kan lære denne spennende teknikken, som hjelper tusenvis av barn verden rundt hver eneste dag! Man trenger kun fingrene, og det er helt trygt.

En optimal mix mellom Vestens vitenskap og eldgammel visdom fra Østen

Når man mixer Vestens vitenskap med Østens eldgamle konsepter om kroppens energipunkter (meridianer), så får man det beste fra begge verdener. Denne kunnskapen brukes i EFT for å skape raske, trygge og varige forandringer i oss mennesker.

Trygt, enkelt, og kraftfulle resultater

Mange EFT nybegynnere har erfart transformerende resultater innen få minutter. Det finnes mange eksempler på tilbakemeldinger om neglebiting, edderkoppfobi, søvnproblemer, angst, og søtsug som plutselig er borte etter noen runder med »Banking’. Det betyr ikke at det skjer hver gang innen bare noen minutter, men det skjer.

Behandlingen kan utføres via Skype, Zoom eller Messenger så det spiller ingen rolle hvor du bor – Ta kontakt om også du ønsker å gi slipp på ’emosjonell bagasje’ som hindrer deg i å leve slik du egentlig ønsker!

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe – Sertifisert EFT Terapeut

Gunn-Berit Haukebøe

Ta i bruk Tankens kraft / Loven om tiltrekning og tiltrekk deg det du ønsker i livet ditt!