LifeCoach

Hvorfor ikke leve livet slik du virkelig ØNSKER å leve…? Ta et steg mot ditt drømmeliv i dag!

Føler du at livet går på ‘autopilot’?

Har du noen gang spurt deg selv hva som er din indre drivkraft i livet ditt?

Lurer du på hva som er din livsmisjon, og hva du egentlig skal gjøre med livet ditt? 

Er dette deg?
👉Du er ofte rastløs og føler at det lille ekstra mangler
👉Du er frustrert og føler at livet passerer på autopilot
👉Du føler at du stort sett er tilstede for andre og har liten tid til egne interesser

Mange går ofte gjennom livet sitt hvor de reagerer på det som skjer rundt dem uten at de jobber mot å gjøre det de selv vil.

Kunne du tenke deg å våkne opp hver morgen og føle deg mer tilfreds og virkelig GLEDE deg til å ta fatt på dagen?!! 🤩😍

Se her 👉 Jeg tilbyr nå en GRATIS coachingsamtale for å hjelpe deg slik at du kan våkne opp hver morgen og føle deg mer tilfreds og virkelig GLEDER deg til å ta fatt på dagen!! 😍 – Book din gratis samtale her

Som LifeCoach kan jeg hjelpe deg med å sette deg gode mål og å gjennomføre dem slik at du kan komme deg gjennom ulike ting i livet ditt, slik som f.eks:

  • Finne din livsmisjon
  • Å skifte karriere
  • Å bli fornøyd i jobben din
  • Ønsker hjelp i parforhold
  • Hjelp til å gjøre endringer,  få bedre selvtillit etc.
  • …. og mye mer

Jeg har selv vært der; 

Kort oppsummert; Etter over 30 år på kontor i oljebransjen sa kroppen min stopp. Jeg opplevde store fysiske utfordringer slik som vondter i kroppen; magen, skuldre- og nakkeplager, lite energi og dårlig nattesøvn. Nakken og skuldre protesterte i mange år før jeg til slutt endte opp med operasjon i begge skuldrene, i tillegg til nakken (2 prolaps).  I tillegg var det nedgangstider i oljebransjen og jeg mistet jobben.

Men selv om jeg nå vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Jeg har derfor nå valgt å tilby en GRATIS coachingsamtale slik at vi sammen kan finne ut om jeg kan hjelpe deg å oppnå det du ønsker.
Book din gratis samtale her

Tilbakemelding:

Hva har du personlig fått ut av dette programmet?
Fokus på hva som er viktige mål for meg, hvordan jeg tenker, og metode for å endre tanken. Samt gode refleksjoner om meg selv, egne valg og om hva som er viktig å prioritere i livet mitt

Hva har det gjort for deg i livet ditt?
Gitt meg tilgang til et godt verktøy, med gode spørsmål som kan benyttes til refleksjon, tanker , valg ved nye situasjoner som oppstår i livet.

Hvordan opplever du Gunn-Berit som din coach og mentor? 
Tydelig, ryddig og strukturert. Lyttende og oppmerksom. Ga gode tilbakemeldinger og spørsmål som er verdifull for egne refleksjoner.

Vil du anbefale andre å være med på dette programmet, og evt. hvorfor/ hvorfor ikke? 
Tror mange kan ha godt av en gjennomgang rundt temaer om sitt liv, sine valg og retninger. Dette programmet dekker de fleste temaer, og viser at de fleste temaer i livet henger sammen. Synes det er flott at programmet inkluderer livsstil og kosthold, da dette har en direkte betydning og sammenheng med stressrelaterte utfordringer i hverdagen. Programmet gir en god oversikt over sammenhenger og mønster man har i hverdagen.

Gunn Berit er en Coach som på en flott måte hjelper deg til å avdekke begrensinger i hverdagen, finne uvaner/ vaner som ikke alltid er enkle å se selv, og som ved hjelp av gode verktøy kan endres. Her får du en god og total pakke som alle kan trenge, når man ønsker å gjøre en vurdering eller endring av sitt liv. – Maya –

Velkommen til å ta kontakt! Enten via skjemaet nedenfor eller via en melding/messenger/sms for å avtale tidspunkt for en samtale – evnt. Book din gratis samtale her.

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe – 93017721

 

     

    Ta i bruk Tankens kraft / Loven om tiltrekning og tiltrekk deg det du ønsker i livet ditt!