Optimal Næring

Hva gjør disse næringstilskuddene så unike?

Hva er det som skiller Fitline fra ALT annet på markedet? – https://youtu.be/_T2SD7RUsZY

 CELLE ENERGI og CELLENÆRING👌🏼
næringsstoffer fra mer enn 1 kilo grønnsaker til kroppens billioner av celler HVER dag! Vannløselig og høy biotilgjengelighet 💦 Næringen transporteres dit den trengs – når den trengs, til cellene våre! 24 timer i døgnet! Med energi fra Powercoctail 🍹på dagen og restitusjon med Restorate mineraldrikke 🍋 på natten!

 GMP = Good Manufacturing Products – Strengeste krav til renhet og innhold. Fri for alle toxiner og alle allergener er fjernet. Fitline er høykvalitets næring fra grønnsaker…… og mindre enn 5 % av alle vitaminer i hele verden har en slik høykvalitets standard. Stor forskjell på «syntetiske» vitaminer/mineraler og det som er laget av MAT, slik som Fitline er….

 NTC = raskt og høyt opptak…. 98% opptak på cellenivå på få minutter (2-10 minutter). Pulveret er «ferdig fordøyd», og kroppen tar det opp som vann. Høypotent, ferskvare og næringsrikt pulver som blandes med vann og drikkes. ENKELT og VIRKNINGSFULLT !

 NGP = synergieffekt, ingen vitaminer er gode alene! Perfekt sammensetning for OPTIMALT RESULTAT 💥💪🏼 Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hver eneste ingrediens er i PERFEKT SYNERGI med hverandre, helt nøyaktig utvalgt og utregnet av ekspert- og vitenskapsteamet. Experience results!

 TÜV SÜD = kvalitetssikret og testet av verdens største og eldste uavhengige kontroll organisasjon. Fitline er eneste næringsprodukter i verden som har blitt godkjent for testing av dette velrenommerte selskapet. https://www.tuvsud.com/…/pruefkonzept-pm-international-group

 Sportseliten worldwide sverger til Fitline. Via denne linken kan alle sjekke at alle produktene er doping-safe og står på Kölners liste (https://www.koelnerliste.com/en/product-database/). Her blir produktene testet igjen og igjen og igjen… det er altså ikke et stempel man kun får en gang og ferdig med det! Cologne list er det største INTERNASJONALE kontrollorganet for ren sport og idrett 💥💪🏼

#energi #resultat #restitusjon #mindrestølhet #klarthode #konsentrasjon

SHOP ONLINE ➡️➡️➡️ www.6406494.fitline.com
3 MND = 30% RABATT – ➡️➡️➡️ www.6406494.pm-quickstart.com  #TEAMWORK for de som ønsker det 💪🤩💪 – Opplæring i et Superenkelt og Dupliserbart steg-for-steg system!
Spørsmål? – Ta kontakt via skjemaet nedenfor 😃

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe

Ta gjerne kontakt via skjemaet her:

    Ta i bruk Tankens kraft / Loven om tiltrekning og tiltrekk deg det du ønsker i livet ditt!