Om meg

Gunn-Berit Haukebøe

Hei, hei – Jeg er Gunn-Berit – Sertifisert Veileder Livsstilskonseptet, Kostveileder for 28-dagers dietten, PSYCH-K® Facilitator, Leadership by Heart Coach, EFT Terapeut og Healer.
Mitt ønske å hjelpe deg som sitter fast i negative og bekymrede tankemønstre som begrenser deg i hverdagen, til å gi slipp på disse på en enkel og effektiv måte. Da gir du nemlig plass til mer energi, overskudd og glede i hverdagen din, og det blir enklere å gjøre det du egentlig har lyst til! Dette har jeg selv erfart. Her er litt om meg.

Jeg er som sagt Gunn-Berit Haukebøe, født og oppvokst i Harstad men flytta som 18-åring til oljebyen Stavanger i 1983.  I flere år har jeg bodd med mann og barn på Sola like utenfor Stavanger, og våren 2019 flyttet vi til Lura/Forus i Sandnes.

I hele mitt voksne liv har jeg hatt en genuin interesse av hvordan kroppen fungerer, både fysisk og psykisk. Denne ble også forsterket under min soneterapi utdannelse.  Selv om interessen har vært i den retningen har jeg hele tiden hatt en ‘vanlig’ kontor jobb.

Etter over 30 år på kontor sa imidlertid kroppen min stopp. Nakke og skuldre protesterte i mange år før jeg til slutt endte opp med operasjon i begge skuldrene, i tillegg til nakken (2 prolaps).  I tillegg var det nedgangstider i oljebransjen og jeg mistet jobben.

Virkelig satt ut! og med grublerier og bekymringer i fleng! Hva i all verden skulle jeg gjøre nå? Ingen jobb og ikke var jeg i stand til å jobbe som før heller, så hva med forpliktelser, huset og gjelda…?

I disse åra har jeg hatt anledning til å virkelig ta i bruk min interesse og gjennom dette funnet noen fantastiske verktøy. Dette ene mentale verktøyet har hjulpet meg til å gi slipp på mine største bekymringer, og ikke minst frykter som kom da energien var på bunn og alle smertene var som værst – frykt for ikke å strekke til, frykt for ikke å være god nok, frykt for kritikk, frykt for å være synlig,  frykt for å mislykkes, frykt for å lykkes, frykt for å være den jeg egentlig er…

Du kjenner deg kanskje igjen? Da er du ikke alene! Utrolig mange, spesielt kvinner, forteller meg at de kjenner seg godt igjen i mye av dette…

….til nå å endelig kjenne at alle disse bekymringene og fryktene slipper mer og mer taket for hver dag som går. Nå er jeg ikke bekymret for fremtiden lenger, selvfølelsen og energien er kraftig styrket, frykten for andres meninger, og frykten for å være synlig har også sluppet taket – jeg er jo her, ikke sant 🙂 – Her kan du selv teste om du vil

I tillegg til den ‘mentale’ opprydningen gjorde jeg også en helt nødvendig ‘innvendig’ opprydning for å få slutt på betennelser, oppblåsthet, magesmerter, dårlig nattesøvn etc. – Her kan du høre hva jeg gjorde:

Er du klar til å ta grep og rydde opp der det trengs slik at også du  kan oppleve mer energi, overskudd og glede i hverdagen din? – Les mer her om hvordan du kan gjøre det samme

Velkommen skal du være!

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe – PSYCH-K® Facilitator / Sertifisert LBH Coach / Reg. Godkjent Healer / Sertifisert EFT Terapeut

Medlem NSFH

Følg meg gjerne på facebook: https://www.facebook.com/healingifokus/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

EN KROPP I BALANSE MED REN MAT – nøkkelen til bedre helse, mer energi, bedre søvn og vektnedgang!