Om meg

Hei, hei – Jeg er Gunn-Berit – ManifesteringsCoach, LifeCoach, Leadership by Heart Coach, EFT Terapeut, Sertifisert Veileder Livsstilskonseptet, Kostveileder for 28-dagers dietten, PSYCH-K® Facilitator og Healer.

Mitt ønske å hjelpe deg som sitter fast i negative og bekymrede tankemønstre som begrenser deg i hverdagen, til å gi slipp på disse på en enkel og effektiv måte. Da gir du nemlig plass til mer energi, overskudd og glede i hverdagen din, og det blir enklere å gjøre det du egentlig har lyst til! Dette har jeg selv erfart. Her er litt om meg.

Jeg er som sagt Gunn-Berit Haukebøe, født og oppvokst i Harstad men flytta som 18-åring til oljebyen Stavanger i 1983.  I flere år har jeg bodd med mann og barn på Sola like utenfor Stavanger, og våren 2019 flyttet vi til Lura/Forus i Sandnes.

I hele mitt voksne liv har jeg hatt en genuin interesse av hvordan kroppen fungerer, både fysisk og psykisk. Denne ble også forsterket under min soneterapi utdannelse.  Selv om interessen har vært i den retningen har jeg hele tiden hatt en ‘vanlig’ kontor jobb.

Etter over 30 år på kontor sa imidlertid kroppen min stopp. Nakke og skuldre protesterte i mange år før jeg til slutt endte opp med operasjon i begge skuldrene, i tillegg til nakken (2 prolaps).  I tillegg var det nedgangstider i oljebransjen og jeg mistet jobben.

Virkelig satt ut! og med grublerier og bekymringer i fleng! Hva i all verden skulle jeg gjøre nå? Ingen jobb og ikke var jeg i stand til å jobbe som før heller, så hva med forpliktelser, huset og gjelda…?

Jeg måtte ut av livet jeg hadde, det ga kroppen tydelig beskjed om… og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

Men selv om jeg nå vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Du kjenner deg kanskje igjen? Da er du ikke alene! Utrolig mange, spesielt kvinner, forteller meg at de kjenner seg godt igjen i mye av dette…

I tillegg til den ‘mentale’ opprydningen gjorde jeg også en helt nødvendig ‘innvendig’ opprydning for å få slutt på betennelser, oppblåsthet, magesmerter, dårlig nattesøvn etc. – Her kan du høre hva jeg gjorde:

Er du klar til å ta grep og rydde opp der det trengs slik at også du  kan oppleve mer energi, overskudd og glede i hverdagen din?

Jeg tilbyr en GRATIS kartleggingssamtale hvor vi sammen finner du hvor du er i dag og hvor du ønsker å være. Book din gratis samtale her

Velkommen skal du være!

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe
Medlem NSFH

Følg meg gjerne på facebook: https://www.facebook.com/healingifokus/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ta i bruk Tankens kraft / Loven om tiltrekning og tiltrekk deg det du ønsker i livet ditt!