PSYCH-K®

NB! Foreløpig ikke tilgjengelig pga Covid-19

PSYCH-K® for å lette endring ved å programmere hjernens autopilot.

PSYCH-K® hjelper deg å oppnå din drømmer og mål ved å transformere motstanden fra din underbevissthet! Underbevisstheten MÅ ‘spille på lag’ for at dine drømmer og mål kan oppfylles!

En trygg, enkel og effektiv metode for endring

Du vet hva du vil endre, men det føles så hardt og vanskelig. Det kan påvirke flere aspekter av livet ditt: arbeid, forhold, familie, personlig utvikling, fysiske problemer, vaner, tanker og følelser. Med PSYCH-K er endringen enklere. Vi jobber for å sikre at stress og frykt kan forsvinne, kroppen kan heles, ro og glede kan vises, forhold kan forbedres eller hva du måtte ønske deg. Da kan trygghet, vennlighet, omtanke, suksess eller det som er viktig for deg være det materialet du bygger livet ditt fra. Og når vi endrer oss, endres også omgivelsene. PSYCH-K er en magisk og morsom måte å bidra til en bedre verden!

Jeg er sertifisert til å utføre PSYCH-K –

Auto-Pilot

Vi blir mest kontrollert (ca. 95%) av den underbevisste delen av hjernen vår – «auto-pilot». Det meste vi gjør med kroppen, hvilke beslutninger vi tar, hvilke valg vi tar osv. er mange ganger av seg selv. I «auto-pilot» kan det være forhåndsprogrammerte oppfatninger / oppfatninger om oss selv og omgivelsene, som igjen ligger bak våre handlinger, tanker og følelser. Det kan være oppfatninger eller forestillinger som saboterer oss, forhindrer oss i å nå våre bevisste mål, eller skape en usunn biokjemi i kroppen. Med PSYCH-K endrer vi disse oppfatningene. Du kan forklare det som om vi «omprogrammerer» oss selv for å få frem vårt eget mentale og emosjonelle potensial for å skape det livet vi ønsker.

En PSYCH-K® konsultasjon

Vi starter med å kartlegge hvordan det ser ut i livet ditt i dag; hva som ikke fungerer slik du vil, hva du vil endre og hvordan du vil oppleve eller føle i stedet. Vi bruker muskeltesting (se nedenfor) for å finne ut hva som må endres og hvilken balanse vi skal bruke. I balanseringen bruker vi enkle kroppsbevegelser. Våre ønskede oppfatninger er forankret i «auto-pilot». Vi åpner veien slik at vi kan oppnå det vi vil, føle oss bra og føle mer glede i livet. Vi anbefaler å gjennomføre 4-6 økter. Den første økten satte vi av 90 minutter (10-15 minutter til kartleggingen) og de påfølgende øktene 60 minutter. Imidlertid opplever du som klient endringene, hvem vet hva som er best for deg og dermed behovet for antall økter. Hvis du ikke er sikker, hjelper vi deg.

Ulike saldo

Vi bruker ordet ‘system’ når vi snakker om hele personen (kropp-sinn-ånd). Det er klientens ‘system’ som velger hvilken balansering som skal gjøres for ønsket endring. Det er også balanser for spesifikke formål og balanser med klar tro som du kan velge for en mer generell endringsprosess.

New Direction Balance – endrer underbevisst tro ved å balansere venstre og høyre halvkule. Jobber for å fjerne stress og nøytralisere traumer.

Oppløsningsbalanse – det samme som New Direction Balance, men en annen kroppsbevegelse

Trenger du hjelp til å oppnå din drømmer og mål?
Jeg er sertifisert til å utføre PSYCH-K og kan hjelpe deg til å transformere motstanden fra din underbevissthet! Underbevisstheten MÅ ‘spille på lag’ for at dine drømmer og mål kan oppfylles!

    Ta i bruk Tankens kraft / Loven om tiltrekning og tiltrekk deg det du ønsker i livet ditt!