Coach – Leadership by Heart

  • Lever du livet ditt slik du EGENTLIG ønsker?

Føler du deg fri til å være DEG og leve ut ditt potensiale?

Har du stor selvtillit og en følelse av frihet og glede i livet ditt?

Hvis ikke, hva holder deg tilbake?

Trenger du litt drahelp for å komme deg videre…?

Sjekk gjerne videoen hvor jeg forklarer hva som skal til for å oppnå dine drømmer og mål 🙂

For GRATIS kartlegginssamtale – klikk her

Jeg er utdannet Coach i Leadership By Heart og ønsker virkelig det beste for deg. I tillegg til å være coach, er jeg Sertifisert Veileder i livsstilskonseptet Helsa Først💚, PSYCK-K® Facilitator, sertifisert EFT-terapeut og healer. Jeg vil lytte, støtte og motivere deg i din prosess mot det livet du egentlig ønsker deg.

Tilbakemelding fra svært fornøyd dame 🙂

Jeg er så takknemlig for hva Gunn-Berit har hjulpet meg med denne høsten. Hun er et fantastisk medmenneske og kan gjøre en stor forskjell rundt seg. 

Jeg opplevde mine største forandringer noensinne etter fire samtaler med henne. Hun tok meg med inn i mine dypeste avkroker, som antagelig ikke har vært besøkt av noen. Der lot hun meg vandre mellom tristhet og godhet, og lot meg finne mitt største potensiale som jeg ikke ante at jeg hadde.

I løpet av denne perioden, som gikk over fire uker, snudde livet mitt totalt ned-opp. Jeg gikk fra å være sykemeldt og deprimert til selv å starte på coachutdanning ❤  

Gunn-Berit tar deg med dit du trenger å være.

-Marita-

Husk at du har et ekstremt potensiale i deg om du tar i bruk dine indre kraftfulle ressurser, og det vil jeg hjelpe deg å finne. Du fortjener å ha det bra, ha kjærlige og gode relasjoner, så god helse som mulig og god økonomi. Det finnes bare en av deg, og du fortjener det beste. 

For GRATIS kartlegginssamtale – klikk her

Eller du kan ta kontakt via skjema nedenfor for en gratis samtale

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe – 93017721

    EN KROPP I BALANSE MED REN MAT – nøkkelen til bedre helse, mer energi, bedre søvn og vektnedgang!