LifeCoach

GRATIS coachingtime!

Hvorfor ikke leve livet slik du virkelig ØNSKER å leve…?
Ta et steg mot ditt drømmeliv i dag!

Våkner du opp hver morgen og kjenner på en stor usikkerhet for fremtiden 😰?

Kunne du tenke deg å våkne opp hver morgen og føle deg mer tilfreds og virkelig GLEDE deg til å ta fatt på dagen?!! 🤩😍

Se her 👉 Jeg tilbyr nå i en begrenset periode en GRATIS coachingtime for å hjelpe deg slik at du kan våkne opp hver morgen og føle deg mer tilfreds og virkelig GLEDER deg til å ta fatt på dagen!! 😍

Som LifeCoach kan jeg hjelpe deg med å sette deg gode mål og å gjennomføre dem slik at du kan komme deg gjennom ulike ting i livet ditt, slik som f.eks:

  • Å skifte karriere
  • Å bli fornøyd i jobben din
  • Finne din livsmisjon
  • Ønsker hjelp i parforhold
  • Hjelp til å gjøre endringer,  få bedre selvtillit etc.
  • …. og mye mer

Jeg har selv vært der; 

Etter over 30 år på kontor i oljebransjen sa kroppen min stopp. Jeg opplevde store fysiske utfordringer slik som vondter i kroppen; magen, skuldre- og nakkeplager, lite energi og dårlig nattesøvn. Nakken og skuldre protesterte i mange år før jeg til slutt endte opp med operasjon i begge skuldrene, i tillegg til nakken (2 prolaps).  I tillegg var det nedgangstider i oljebransjen og jeg mistet jobben.

Virkelig satt ut! og med grublerier og bekymringer i fleng! Hva i all verden skulle jeg gjøre nå? Ingen jobb og ikke var jeg i stand til å jobbe som før heller, så hva med forpliktelser, huset og gjelda?

Jeg måtte ut av livet jeg hadde, det ga kroppen tydelig beskjed om… og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

Men selv om jeg nå vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Jeg har derfor nå, i en begrenset periode,  valgt å tilby en GRATIS coachingtime slik at vi sammen kan finne ut om jeg kan hjelpe deg å oppnå det du ønsker.

Velkommen til å ta kontakt! Enten via skjemaet nedenfor eller via en melding/messenger/sms for å avtale tidspunkt for en samtale.

Varm hilsen
Gunn-Berit Haukebøe – 93017721

     

    EN KROPP I BALANSE MED REN MAT – nøkkelen til bedre helse, mer energi, bedre søvn og vektnedgang!